psicolegvic@lauraicart.cat 693 27 30 30

COVID-19

Quines seqüeles ens ha deixat la pandèmia

coronavirus

MALESTAR GENERAT PER LA COVID-19

Més d’un mes confinats a casa, canviant els nostres hàbits diaris, assumint aquesta irrealitat que ningú s’esperava. Sense poder veure i abraçar els nostres familiars i amics, afrontant situacions complicades i tensions que dia a dia s’han anat acumulant amb la parella, els fills o estan sols. Moltes hores per pensar en tot plegat, molt poc temps per poder-nos esbargir. En alguns casos havent d’afrontar situacions doloroses de malaltia o dol de familiars, amics o pròpies nostres, en d’altres treballant a primera línia i vivint de primera mà tot el dolor.

És normal que davant tota aquesta situació  estiguis patint i s’hagi generat una sensació de malestar, por i incerteses a dins teu que no sàpigues com gestionar, per això et pot anar bé l’acompanyament professional d’un psicòleg per poder treure tot aquest malestar i recuperar-te.

Sensacions com:
• Ansietat (Sensació que et costa respirar, pressió el pit, sensació que tot et supera i que estàs col·lapsat)
• Sentiments de tristesa (Plor, poques ganes de fer res, preocupacions constants, inseguretat i incertesa…)
• Dol (Pèrdua d’algun ser estimat)
• Pors (A la malaltia, sortir de casa, relacionar-te amb gent)

Si et trobes en alguna d’aquestes situacions o algun altre fruit de la situació produïda per la COVID-19, no dubtis en demanar suport psicològic. T’ofereixo teràpia en aquests casos per així poder reduir el teu patiment, reestructurar la situació i sentir-te millor fen una teràpia online o presencial a uns preus més ajustats. 

El viatge de 1.000 milles comença amb un primer pasLao Tse
Pots trucar-me, no trucar-me o seguir dubtant 693 27 30 30 (només Whatsapp)
Manteniment web